Jobba hos oss

Modigo drivs av psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet och erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. Vi arbetar under devisen ”Frihet under ansvar” vilket innebär att du kommer ha stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation.

Se våra lediga jobb

Vi ska bli pionjärer inom neuropsykiatri

När vi idag blickar uppåt ser vi ett framtida Modigo som länge har brutit ny mark inom psykiatrin. Vi har under våra år hunnit med att revolutionera tillgängligheten för våra klienter och helt kastat om förväntningarna på vad kvalitet faktiskt innebär. För hos oss får man alltid den bästa individanpassade vården precis när man behöver den.

I vår framtida värld är psykisk ohälsa helt avstigmatiserad. Ingen ska längre känna skam när allt de egentligen behöver är ett professionellt samtal.

För att kunna göra det ser vi till att omge oss med kompetenta, medmänskliga kollegor som dagligen förändrar människors liv till det bättre.

Kvalitet

Vår spetskompetens inom psykiatrin är en av byggstenarna som gör oss framgångsrika. Vi lutar oss tryggt mot evidensbaserade metoder och är noga med att skapa en egen hållbar tillvaro som gör att vi aldrig tummar på kvaliteten i vårt arbete.

Medmänsklig­het

Att gå utanför konventionella metoder för att säkerställa att en annan människa mår bra är något vi alltid kommer att göra. Och det är vi stolta över. Vi är tillgängliga, flexibla och ser till att lösa problem för våra patienter. Vi satsar på god arbetmiljö, har kollektivavtal och uppmanar till friskvård för att vi ska må bra idag och på lång sikt.

Mod

Vi vågar utmana och ta kliv ut i det okända för att hitta nya och bättre metoder och tjänster. Det ser vi som en självklarhet gentemot alla människor som tar till sig mod att söka vår hjälp när tillvaron inte längre är hållbar. Vi strävar efter att ha högt i tak, korta beslutsvägar och uppmanar våra medarbetare att komma med förbättringsideer.

Lediga jobb

Vi är ständigt i jakt efter nya kollegor som kan hjälpa oss att revolutionera vår bransch.

Specialistläkare till privat psykiatrimottagning

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Drivs du av att arbeta i team som gör neuropsykiatriska utredningar med hög kvalité? Vill du jobba på ett företag med fria arbetstider, tydliga mål och stora möjligheter att påverka? Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.

Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar samt med psykologisk behandling. Vi arbetar alltid enligt evidensbaserade metoder och tummar aldrig på kvalitet. Modigo har mottagningar i Göteborg, Lund, Stockholm samt Sundsvall.

Vår VD och samtliga enhetschefer är alla psykologer och har liksom vår MLA gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet. Våra värderingar kvalitet, medmänsklighet och mod beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete.

Då vår verksamhet växer söker vi ofta läkare med ett genuint intresse för psykiatri. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Modigo arbetar alltid med den kunskap och praktik som finner stöd i forskningen, är konkret och går att kommunicera på ett lättförståeligt sätt för patienterna.

Tjänsten innebär främst att vara delaktig i neuropsykiatriska utredningar av vuxna eller barn och vid intresse finns även behov av remissbedömning och medicinsk behandling. Innehåll av tjänsten sker i dialog med rätt sökande. Du kommer att ha stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Du sätter alltid patienten i fokus och har mycket god förmåga att kommunicera. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann.

Om du har några frågor, kontakta vår HR-chef My Salling via 0708-635416. Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se och skriv ”Läkare och den mottagning du är intresserad av att arbeta på” i ämnesraden i mailet.

Välkommen med din ansökan!

Psykolog för NP-utredningar

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Drivs du av att göra neuropsykiatriska utredningar med hög kvalitet? Vill du jobba på ett företag med fria arbetstider, tydliga mål och ha möjlighet till bonus?  Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.

Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar samt med psykologisk behandling. Vi arbetar alltid enligt evidensbaserade metoder och tummar aldrig på kvalitén. Modigo har mottagningar i Göteborg, Lund, Stockholm och Sundsvall. Vår VD/verksamhetschef och samtliga enhetschefer är psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet. Våra värderingar – kvalitet, medmänsklighet och mod beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete.

Vi växer och söker ofta ytterligare psykologer för att arbeta med neuropsykiatriska utredningar, helst av både barn och vuxna. Vi arbetar under devisen ”Frihet under ansvar” vilket innebär att du kommer ha stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation. En stor del av ditt arbete kan du, om du så önskar, förlägga i hemmet. Våra psykologer har regelbunden handledning och vi har goda möjligheter till utveckling.

Vi söker medarbetare som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna är nödvändigt. Du arbetar självständigt, är kreativ och vill vara med och bidra till en positiv utveckling av verksamheten.

Om du har några frågor, kontakta vår HR-chef My Salling via 0708-635416. Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se och skriv ”Psykolog och den/de orter du är intresserad av att arbeta på” i ämnesraden i mailet. Välkommen med din ansökan!