Jobba hos oss

Välkommen – vad roligt att du hittat hit! Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare. Hos oss står hög kvalitet i fokus, men också flexibilitet för dina och patienternas individuella behov och önskemål. På den här sidan läser du mer om oss.

Se våra lediga jobb

Kort om Modigo

 • Specialister inom neuropsykiatri
  Vi arbetar inom psykiatrisk öppenvård med bland annat utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Vi har expertkunskap inom ADHD och autism.
 • Sju mottagningar i fyra städer
  Vi driver i dagsläget sju centralt belägna mottagningar i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall.  Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.
 • Kvalitet, medmänsklighet och mod
  Allt arbete hos oss utgår från våra tre kärnvärden: kvalitet, medmänsklighet och mod som du läser mer om nedan.

Varför jobba hos oss?

På Modigo finns god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet. Vi har kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag. Några argument som våra medarbetare tar upp om varför de väljer Modigo som arbetsgivare:

 • Hög kvalitet och kompetens i verksamheten. Det patientnära arbetet är  i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
 • Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när du har patientbesök  och att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad tidperiod.
 • Framåtanda och högt i tak. Vi är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för våra patienters och medarbetares bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att den snart blir verklighet!

Vanliga frågor och svar

Hur skiljer det sig att jobba på Modigo jämfört med att jobba inom region?

Det kan säkert variera, men något som vi lägger stor vikt vid är flexibilitet för den enskilda individen – både vad gäller medarbetare och patienter.

I praktiken betyder det att du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Beroende på tjänst lägger du själv upp arbetet på det sätt som passar dig bäst, exempelvis gällande arbetstider och var du väljer att fysiskt befinna dig under arbetsdagen.

Vad gäller patienter är vi lyhörda och utför alltid individanpassade utredningar. Generellt har vi kortare tid från start till mål i våra utredningar – eftersom det är så patienterna vill ha det.

Vad får jag för kompetensutveckling hos er?

För oss är det viktigt att våra medarbetare hänger med i de senaste rönen och fortsätter utvecklas. Vi bjuder regelbundet in föreläsare för att fördjupa kunskaperna i utvalda ämnen och ger möjlighet att gå utbildningar och kurser.

Även handledning är viktigt för att utvecklas. Vi erbjuder våra psykologer såväl extern som kollegial handledning med kompetenta och intresserade kollegor.

Du som inte är psykolog eller läkare får grundläggande kunskaper om neuropsykiatri genom en mycket uppskattad intern tvådagarskurs. Med din chef diskuterar du vilken annan typ av utbildning du behöver eller önskar för att växa i din yrkesroll.

Vad har jag för utvecklingsmöjligheter på Modigo?

I medarbetarsamtal hör vi oss för om dina intressen och önskemål. Tillsammans sätter du och din chef upp en plan för utveckling. Som psykolog kan du till exempel arbeta med behandling, rådgivning och utbildningar vid sidan av utredningar. Som medicinsk sekreterare/receptionist har du exempelvis möjlighet att ta ett större ansvar för ett område som intresserar dig.

Har ni kollektivavtal?

Ja, vi är anslutna till kollektivavtal mellan Vårdföretagarna, Vision och Akademikerförbunden samt mellan Vårdföretagarna och Sveriges Läkarförbund. Vi har bra försäkringar, tjänstepensionslösningar och förmåner som är framtagna utifrån medarbetarnas förslag.

Hur mycket förväntas att jag vara fysiskt på plats på mottagningen där jag arbetar?

Vi tror på frihet under ansvar och vill erbjuda så mycket frihet som möjligt att välja var man jobbar, utifrån vad som behövs i den enskilda tjänsten.

När du som psykolog eller läkare träffar patient måste du förstås vara fysiskt på plats på mottagningen. Under övrig arbetstid bestämmer du själv varifrån du vill jobba.

Våra receptionister och medicinska sekreterare arbetar i regel hela sin arbetstid på mottagningen, men visst utrymme finns för flexibilitet kring arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån. Vi försöker alltid tillgodose individuella önskemål.

Övriga medarbetare förlägger sin arbetstid där det passar dem och tjänsten bäst.

Vad har jag för arbetstider?

Basen är att arbeta kontorstid  måndag till fredag, men beroende på tjänst har du har stora möjligheter att själv styra din tid, så länge det passar verksamheten. Vi har ingen jour, självklart ingen stämpelklocka och försöker alltid att tillgodose medarbetarnas individuella önskemål.

Hur jobbar ni med mångfald?

Vi vet att mångfald berikar och vill gärna ha medarbetare med olika ålder, etnicitet, kön och sexuell läggning.

Vilken stöttning kan man få i arbetet med exempelvis svåra ärenden?

Psykologer och läkare får handledning löpande och har även möjlighet att delta in kollegial handledning. Samtliga enhetschefer på Modigo är erfarna psykologer och till dem kan man som medarbetare också vända sig i svåra ärenden.

Modigos kärnvärden

Kvalitet

Vi lutar oss tryggt mot evidensbaserade metoder och tummar aldrig på kvaliteten. Vi har god struktur och rutiner och arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling. Vår spetskompetens inom neuropsykiatrin är en av byggstenarna som gör oss framgångsrika.

Medmänsklighet

Vi sätter varje patients individuella behov och önskemål i centrum. Det innebär att vi är flexibla, tillgängliga och ser till att lösa problem.  Våra medarbetare har en god arbetsmiljö som präglas av respekt, samarbete och hållbara förväntningar. Vi uppmuntrar till friskvård.

Mod

Vi vågar utmana och ta klivet ut i det okända för att utveckla och förbättra. Det är vi skyldiga alla människor som tar sig modet att söka vår hjälp när tillvaron inte längre är hållbar. Hos oss är det högt i tak, korta beslutsvägar och vi uppmuntrar alla medarbetare att komma med förbättringsidéer.

För att trivas hos oss…

Modigo är en organisation som präglas av frihet och ansvar för våra medarbetare. Därför är det viktigt att du som jobbar hos oss är:

 • Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
 • Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo. Din enhetschef (som är en erfaren psykolog) samt olika samarbetsforum är viktiga bollplank.
 • Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

 

Vår historia

Vi är pionjärer inom neuropsykiatri

Modigos historia börjar med en ensam psykolog, stora patientbehov och en tydlig övertygelse: Det här måste gå att göra bättre!

År 2016 tog leg. psykolog Märta Olausson testväskan i handen och började resa runt i Norrland där tillgängligheten inom psykiatrin var eftersatt och köerna långa. Tjänsten var neuropsykiatriska utredningar och honnörsordet kvalitet.

Sedan dess har Modigo vuxit snabbt – för att kunna göra skillnad för fler. Idag är vi över hundra psykologer, läkare och administrativa medarbetare på mottagningar på fyra orter. Och vi har breddat vårt erbjudande för att kunna möta fler behov inom adhd och autism samt närliggande problematik.

I själ och hjärta är vi dock desamma: Vi är pionjärer inom neuropsykiatri som brinner för tillgänglighet och kvalitet i tjänsterna för vår patientgrupp.  Dessutom är vi nytänkare som arbetsgivare. Hos oss ska alla ha en hållbar arbetssituation och rikt arbetsliv. Varje medarbetare ska ha förutsättningar att göra ett riktigt bra jobb – samtidigt som man utvecklas och får ihop livspusslet.

Drömmer du också om att göra skillnad inom neuropsykiatrin? Varmt välkommen till Modigo.

Lediga jobb

Vi är ständigt i jakt efter nya kollegor som kan hjälpa oss att revolutionera vår bransch.

Receptionist/administratör till privat psykiatrimottagning i centrala Göteborg

Vill du ha ett självständigt arbete där du är spindeln i nätet? Har du erfarenhet av vården, servicekänsla ut i fingerspetsarna och gillar kundkontakter? Är du noggrann, it-van och gillar administration? Då kan detta var möjligheten för dig.

Nu söker vi på Modigo en ny receptionist/administratör till våra centralt belägna mottagningar i Göteborg. Välkommen att söka ett spännande och utvecklande arbete där du får göra skillnad för våra patienter, tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.

Om Modigo

Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.

Om tjänsten

Som receptionist på Modigo har du ett mycket viktigt och omväxlande arbete. Du bemannar mottagningens reception där du är vårt ansikte utåt, möter och vägleder patienter, samt har mycket kontakter via telefon.

Du arbetar även administrativt, exempelvis med arkivering och posthantering. Vidare ser du till att det är undanplockat och representativt i lokalen samt håller kaffekokaren varm.

Du arbetar våra centralt belägna mottagningar i Göteborg. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Du jobbar kontorstider, med viss möjlighet till flexibilitet.

Om dig

Vi söker dig som är mycket självständig, serviceinriktad och gillar kundkontakter. Ett krav är att du har arbetat administrativt i minst ett år och det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom vården samt erfarenhet.

Vidare har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du har mycket god datorvana och det är meriterande om du har arbetat i journalsystemet Webdoc.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att ta ansvar och har lätt för att kommunicera. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer och har ett genuint intresse för människor samt hög integritet och är mycket serviceinriktad.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid social förmåga, likväl som personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga.

Frågor

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, på telefonnummer 073-144 97 01 eller anna.gabrielsson@modigo.se.

Så ansöker du

Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se och skriv ”Receptionist/administratör Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6/2. Det är viktigt att det framgår i din ansökan om du har arbetat administrativt samt om du har erfarenhet eller utbildning från vården. Välkommen med din ansökan!

 

 

Psykolog som Enhetschef till nytänkande verksamhet inom neuropsykiatri i centrala Sundsvall

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både anställda och patienter? Är du kreativ och vill utveckla verksamheten och medarbetarna? Lockas du av ett brett, spännande och utvecklande uppdrag i ett bolag som utmanar branschen till nytänkande och alltid har fokus på kvalitet? Då kan Modigo var arbetsplatsen för dig.

Nu söker vi en psykolog som enhetschef till vår mottagning i Sundsvall, då nuvarande enhetschef går vidare till nya utmaningar inom bolaget.
Som enhetschef för Sundsvall ansvarar du för att mottagningen fungerar högkvalitativt samt utför själv en del neuropsykiatriska utredningar för att hålla ditt kliniska arbete levande. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.

Om Modigo

Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Alla våra chefer i verksamheten är psykologer. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.

Om tjänsten

Som enhetschef har du personal- och arbetsmiljöansvar för cirka sex medarbetare samt arbetsleder ett antal psykologer och läkare som arbetar på konsultbasis i verksamheten. Det ingår även budgetansvar och planering av mottagningens bemanning och utförande av uppdrag. Gemenskap är viktigt för oss och du bidrar med motiverande och positiv stämning.

Sundsvallsmottagningen är en mindre mottagning, med tydlig organisation och självgående medarbetare, vilket skapar utrymme för dig att utöver den arbetsledande rollen även ägna dig åt kliniskt arbete som psykolog inom neuropsykiatri, med utredningar eller behandling.

Tjänsten är placerad i fina lokaler i centrala Sundsvall, men en viss del av ditt arbete kan du förlägga i hemmet. Du rapporterar direkt till vår verksamhetschef som är en erfaren psykolog. Du samarbetar även regelbundet med Modigos övriga enhetschefer, verksamhetschef samt MLA.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med minst tre års erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. För att trivas och vara framgångsrik hos oss tror vi det är viktigt att du:

 • Har goda ledaregenskaper. Du är prestigelös i ditt sätt att samarbeta för att hitta de bästa lösningarna och har en god förmåga att entusiasmera, utveckla och stötta dina medarbetare.
 • Är självständig och strukturerad. Du tar ansvar för att enheten drivs på bästa sätt enligt Modigos värdegrund med ledorden kvalitet, medmänsklighet och mod. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete och ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv.
 • Är trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
 • Är kreativ, flexibel och nyfiken.  Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas, samt vara med och driva den utvecklingen. Du är lösningsorienterad och brinner för att patienterna får bästa möjliga hjälp och kundupplevelse.

Vidare har du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift, andra språk är meriterande.

Personlighet och erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar väger tungt i rekryteringen. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Varför jobba på Modigo?

På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet samt kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:

 • Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för medarbetarna. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
 • Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
 • Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa.

Frågor

Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Caroline Byström via e-post: caroline.bystrom@modigo.se.

Så ansöker du

Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Enhetschef Sundsvall” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 6 februari.

Medicinsk sekreterare med brett uppdrag på privat psykiatrimottagning i centrala Lund

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Passar det dig att arbeta brett, med att både skriva diktat och vara spindeln i nätet samt ha många sociala kontakter? Vill du vara med och driva utvecklingen på ett företag som aldrig står stilla? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.

Nu söker vi ytterligare en medicinsk sekreterare till vårt team i Lund. Vi letar efter dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för service och människor samt vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.

Om Modigo

Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare, medicinska sekreterare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.

Om tjänsten

Vi söker nu en medicinsk sekreterare för en tillsvidareanställning som kommer att arbeta i våra fina, centrala lokaler i Lund. Tjänsten är mycket viktig för att mottagningen ska fungera och innebär ett omväxlande arbete. Du kommer att arbeta med sedvanliga administrativa uppgifter såsom att ta emot och registrera remisser, skriva remissvar och diktat samt boka patienter. Du kommer även sitta i vår reception där du är vårt ansikte utåt, möter och vägleder patienterna på mottagningen samt svarar i telefon.

Varför jobba på Modigo?

På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner. Vi har kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:

 • Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Som medicinsk sekreterare träffar och pratar du med många av våra patienter. För att kunna hjälpa och förstå dem på bästa sätt kommer du få lära dig mycket kring neuropsykiatri både i arbetet och genom utbildning.
 • Flexibilitet för individuella behov. På Modigo styr och planerar du ditt eget arbete utifrån det som behöver göras. Vi arbetar kontorstid med viss möjlighet till flexibilitet samt ibland arbete hemifrån.
 • Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av arbete inom vården och journalsystemet Webdoc är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt god systemvana. Vidare är du självständig, kreativ och bidrar till en positiv utveckling av verksamheten. Du är även flexibel, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

För att trivas hos oss behöver du ha lätt för att kommunicera och skapa goda relationer samt ha ett genuint intresse för människor. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Lund, Jenny Edbladh, på telefonnummer 073-1475901 eller jenny.edbladh@modigo.se. Får du inte svar under jul- och nyårshelgen kan du alltid lämna meddelande. Jenny återkommer så fort hon har möjlighet.

Så ansöker du

Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Medicinsk sekreterare Lund” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 23 januari.

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i Lund

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.

Nu utökar vi vårt team i Lund med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.

Om Modigo

Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.

Om tjänsten

Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Lund. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.

Tjänsten är placerad i fina lokaler i centrala Lund. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök.

Varför jobba på Modigo?

På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:

 • Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
 • Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
 • Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig

Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar i minst 2 år är ett krav. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är:

 • Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
 • Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
 • Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Lund, Jenny Edbladh, på telefonnummer 073-1475901. Får du inte svar under jul- och nyårshelgen kan du alltid lämna meddelande. Jenny återkommer så fort hon har möjlighet.

Så ansöker du

Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Lund” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 23 januari.

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i centrala Göteborg

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.

Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.

Om Modigo

Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.

Om tjänsten

Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Göteborg. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och /eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.

Tjänsten är placerad i våra ljusa lokaler på Otterhällagatan 1 i centrala Göteborg. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök.

Varför jobba på Modigo?

På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:

 • Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
 • Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
 • Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig

Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav, det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har arbetat med små barn i åldern 0–6 år. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är:

 • Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
 • Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
 • Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Göteborg, Anna Gabrielsson, på telefonnummer 073-144 97 01 eller anna.gabrielsson@modigo.se. Får du inte svar under jul- och nyårshelgen kan du alltid lämna meddelande. Anna återkommer så fort hon har möjlighet.

Så ansöker du

Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Göteborg” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 januari.

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i centrala Stockholm

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.

Nu utökar vi vårt team i Stockholm med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.

Om Modigo

Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.

Om tjänsten

Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Stockholm. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.

Tjänsten är placerad i nyrenoverade lokaler i Läkarhuset vid Odenplan. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök.

Varför jobba på Modigo?

På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:

 • Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
 • Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
 • Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig

Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar i minst 2 år är ett krav, det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har arbetat med små barn i åldern 0–6 år. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är:

 • Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
 • Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
 • Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Stockholm, Lina Wester Gottlieb, via 073-144 97 04 eller lina.wester.gottlieb@modigo.se. Får du inte svar under jul- och nyårshelgen kan du alltid lämna meddelande. Lina återkommer så fort hon har möjlighet.

Så ansöker du

Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Stockholm” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 23 januari.

Psykolog för NP-utredningar till växande verksamhet i Sundsvall

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.

Nu utökar vi vårt team i Sundsvall med en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.

Om Modigo

Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård, med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra sju mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.

Om tjänsten

Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare psykologer till mottagningen i Sundsvall. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna, baserade på evidensbaserade metoder. På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. I utredningsarbetet samarbetar du med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.

Tjänsten är placerad i fina lokaler i centrala Sundsvall. Du kan välja att arbeta hemifrån när du inte har patientbesök.

Varför jobba på Modigo?

På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:

 • Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
 • Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
 • Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig

Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar i minst 2 år är ett krav. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är:

 • Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
 •  Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
 • Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Sundsvall, Linda Stål, på telefonnummer 073-3350 986. Får du inte svar under jul- och nyårshelgen kan du alltid lämna meddelande. Linda återkommer så fort hon har möjlighet.

Så ansöker du

Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se. Skriv ”Psykolog Sundsvall” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 23 januari.