Jobba hos oss

Modigo drivs av psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet och erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. Vi arbetar under devisen ”Frihet under ansvar” vilket innebär att du kommer ha stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation.

Se våra lediga jobb

Vi ska bli pionjärer inom neuropsykiatri

När vi idag blickar uppåt ser vi ett framtida Modigo som länge har brutit ny mark inom psykiatrin. Vi har under våra år hunnit med att revolutionera tillgängligheten för våra klienter och helt kastat om förväntningarna på vad kvalitet faktiskt innebär. För hos oss får man alltid den bästa individanpassade vården precis när man behöver den.

I vår framtida värld är psykisk ohälsa helt avstigmatiserad. Ingen ska längre känna skam när allt de egentligen behöver är ett professionellt samtal.

För att kunna göra det ser vi till att omge oss med kompetenta, medmänskliga kollegor som dagligen förändrar människors liv till det bättre.

Kvalitet

Vår spetskompetens inom psykiatrin är en av byggstenarna som gör oss framgångsrika. Vi lutar oss tryggt mot evidensbaserade metoder och är noga med att skapa en egen hållbar tillvaro som gör att vi aldrig tummar på kvaliteten i vårt arbete.

Medmänsklig­het

Att gå utanför konventionella metoder för att säkerställa att en annan människa mår bra är något vi alltid kommer att göra. Och det är vi stolta över. Vi är tillgängliga, flexibla och ser till att lösa problem för våra patienter. Vi satsar på god arbetmiljö, har kollektivavtal och uppmanar till friskvård för att vi ska må bra idag och på lång sikt.

Mod

Vi vågar utmana och ta kliv ut i det okända för att hitta nya och bättre metoder och tjänster. Det ser vi som en självklarhet gentemot alla människor som tar till sig mod att söka vår hjälp när tillvaron inte längre är hållbar. Vi strävar efter att ha högt i tak, korta beslutsvägar och uppmanar våra medarbetare att komma med förbättringsideer.

Lediga jobb

Vi är ständigt i jakt efter nya kollegor som kan hjälpa oss att revolutionera vår bransch.

Ekonomichef till Modigo

Är du en erfaren och engagerad ekonom som drivs av förändring, effektivisering och utveckling? Vill du arbeta i ett bolag som gör skillnad på riktigt? Då kan tjänsten som Ekonomichef på Modigo vara rätt tjänst för just dig! Läs mer om tjänsten och sök här

Psykolog för NP-utredningar av barn till växande verksamhet i centrala Stockholm

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både anställda och patienter? Drivs du av att göra neuropsykiatriska utredningar med hög kvalitet? Vill du jobba på ett företag med fria arbetstider, tydliga mål och ha möjlighet till bonus?  Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.

Nu söker vi en psykolog som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn. Vi söker dig som har ett genuint intresse för målgruppen och vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.

Om Modigo

Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar samt psykologisk behandling. Vi arbetar enligt evidensbaserade metoder och tummar aldrig på kvaliteten. Modigo har mottagningar i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vår VD/verksamhetschef och samtliga enhetschefer är psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet. Våra värderingar kvalitet, medmänsklighet och mod beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som dagligt arbete. Vi har avtal och ett gott samarbete med flera regioner.

Om tjänsten

Då vår verksamhet växer söker vi ytterligare en psykolog som kommer att arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. Tjänsten kommer att vara placerad på vår mottagning i Stockholm som inom kort flyttar in i Läkarhuset vid Odenplan.

Vi arbetar under devisen frihet under ansvar, vilket innebär att du har stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation. En stor del av ditt arbete kan du förlägga i hemmet, om du så önskar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar är nödvändig, det är meriterande om du har arbetat med små barn i åldern 0–6 år.

Du arbetar självständigt, är kreativ och vill vara med och bidra till en positiv utveckling av verksamheten. Vidare har du ett genuint intresse för neuropsykiatriska tillstånd.

Modigo som arbetsgivare

Vi lever enligt våra värdeord kvalitet, medmänsklighet och mod. Vi tror på frihet under ansvar och erbjuder flexibilitet kring arbetstider och arbetsplats i möjligaste mån. Vidare har vi kollektivavtal och bra pensionslösningar, friskvårdsbidrag, goda utvecklingsmöjligheter och kompetenta, härliga kollegor.

Frågor

Om du har frågor kring tjänsten, varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Stockholm Lina Wester Gottlieb på telefonnummer 073-144 97 04.

Så ansöker du

Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se och skriv ”Psykolog Stockholm” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/10. Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Behandlande psykolog med KBT-inriktning till Modigo

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både anställda och patienter? Drivs du av att utföra ditt jobb med hög kvalitet – och trivs med stora möjligheter att påverka ditt arbete, fria arbetstider och tydliga mål? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.

Nu söker vi en psykolog som främst ska arbeta med KBT-behandling för patienter med neuropsykiatriska tillstånd, i första hand ADHD. Arbetet kan även innefatta psykoedukativa grupper och gruppbehandling för patienter med främst ADHD. Vi söker dig som har ett genuint intresse för målgruppen och vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.

Om Modig
Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar samt psykologisk behandling. Vi arbetar enligt evidensbaserade metoder och tummar aldrig på kvaliteten. Modigo har mottagningar i Göteborg, Lund, Stockholm och Sundsvall. Vår VD/verksamhetschef och samtliga enhetschefer är psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet. Våra värderingar kvalitet, medmänsklighet och mod beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som dagligt arbete. Vi har gott samarbete med bland andra Region Skåne och avtal med flera regioner.

Om tjänsten
Då vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare en psykolog som främst ska arbeta med KBT-behandling för – i första hand – personer med neuropsykiatriska tillstånd, främst ADHD. Behandlingen kan ske både på plats på våra mottagningar i Lund och via videolänk. Patienterna är både vuxna och ungdomar i sena tonåren.

Vid sidan av KBT-behandlingen kan arbetet även komma att innefatta att leda psykoedukativa grupper för anhöriga och patienter med neuropsykiatriska tillstånd samt att leda gruppbehandling för patienter med främst ADHD. Dessutom finns möjlighet att arbeta med neuropsykiatriska utredningar.

På Modigo arbetar vi under devisen frihet under ansvar vilket innebär att du kommer att ha stor frihet att lägga upp ditt arbete och dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation. En viss del av arbetet kan du förlägga i hemmet om du så önskar. Våra psykologer har regelbunden handledning och goda möjligheter till fortbildning.

Dina meriter
Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog och minst två års yrkeserfarenhet inom området. Vidare har du goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du arbetar självständigt, är kreativ och vill vara med och bidra till en positiv utveckling av verksamheten. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatriska tillstånd.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår enhetschef för Lund, Jenny Edbladh, på telefonnummer 0731-475 901.

Så ansöker du
Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se.  Skriv ”Behandlande psykolog Lund” i ämnesraden i mailet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26/9. Välkommen med din ansökan!

Specialistläkare i psykiatri med inriktning mot ADHD

Vill du arbeta digitalt med medicinsk behandling av ADHD på fria arbetstider? Är du kreativ, noggrann, tycker om att ha långvariga patientrelationer och vill ha stor påverkan på ditt arbete? Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Då kan en tjänst som specialistläkare i psykiatri med inriktning mot ADHD hos oss på ADHD Care vara något för dig.

Nu söker vi specialistläkare inom både barn- och ungdomspsykiatri och specialistläkare i vuxenpsykiatri med intresse och engagemang för behandling av patienter med ADHD. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.


Om ADHD Care

ADHD Care arbetar digitalt med medicinsk behandling av ADHD via videobesök. Alla medarbetare är specialistutbildade inom psykiatri och experter på området. Vårt syfte är att är hjälpa patienter i hela Sverige som är i behov av vård efter ADHD-/ ADD-diagnos. Arbetet ska alltid genomsyras av hög kvalitet och vara evidensbaserat.

ADHD Care är ett nybildat bolag inom Modigo-koncernen. Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med bland annat neuropsykiatriska utredningar och psykologisk behandling såsom KBT och DBT. Inom hela koncernen har vi en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra värderingar mod, kvalitet och medmänsklighet beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete.

Om rollen
Vi söker nu ytterligare specialistläkare till ADHD Care som ska vara med och driva utvecklingen av vårt nya bolag med inriktning mot läkemedelsbehandling av ADHD via videobesök. Du kan utgå varifrån du vill i Sverige och arbetet kan ske helt på distans om du så önskar. Vi arbetar under devisen frihet under ansvar, vilket innebär att du kommer att ha stor möjlighet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation. Du har möjlighet att arbeta antingen med en fast deltidsanställning eller som timanställd.

Du arbetar evidensbaserat och har ett tydligt kvalitetsfokus. Vidare är du intresserad av förändringsarbete och utveckling av såväl metoder som verksamheten. Som person är du självständig, kreativ och flexibel. Du har god samarbetsförmåga, är förtroendeingivande och har en fin förmåga att skapa relationer med patienter.

Frågor
Om du har några frågor kring tjänsten, kontakta verksamhetschef Stina Stadler på 070-857 9020 eller stina.stadler@adhdcare.se.

Så ansöker du
Maila din ansökan med CV till jobb@modigo.se, gärna så snart som möjligt då urval sker löpande men senast den 30 september. Skriv ”specialistläkare ADHD” i ämnesraden i mailet. Välkommen med din ansökan!

Specialistläkare till privat psykiatrimottagning

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Drivs du av att arbeta i team som gör neuropsykiatriska utredningar med hög kvalité? Vill du jobba på ett företag med fria arbetstider, tydliga mål och stora möjligheter att påverka? Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.

Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar samt med psykologisk behandling. Vi arbetar alltid enligt evidensbaserade metoder och tummar aldrig på kvalitet. Modigo har mottagningar i Göteborg, Lund, Stockholm samt Sundsvall.

Vår VD och samtliga enhetschefer är alla psykologer och har liksom vår MLA gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet. Våra värderingar kvalitet, medmänsklighet och mod beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete.

Då vår verksamhet växer söker vi ofta läkare med ett genuint intresse för psykiatri. Som del i vår flexibilitet kan tjänstgöringsgraden diskuteras. Modigo arbetar alltid med den kunskap och praktik som finner stöd i forskningen, är konkret och går att kommunicera på ett lättförståeligt sätt för patienterna.

Tjänsten innebär främst att vara delaktig i neuropsykiatriska utredningar av vuxna eller barn och vid intresse finns även behov av remissbedömning och medicinsk behandling. Innehåll av tjänsten sker i dialog med rätt sökande. Du kommer att ha stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Du sätter alltid patienten i fokus och har mycket god förmåga att kommunicera. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann.

Om du har några frågor, kontakta vår HR-chef My Salling via 0708-635416. Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se och skriv ”Läkare och den mottagning du är intresserad av att arbeta på” i ämnesraden i mailet.

Välkommen med din ansökan!

Psykolog för NP-utredningar

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Drivs du av att göra neuropsykiatriska utredningar med hög kvalitet? Vill du jobba på ett företag med fria arbetstider, tydliga mål och ha möjlighet till bonus?  Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.

Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar samt med psykologisk behandling. Vi arbetar alltid enligt evidensbaserade metoder och tummar aldrig på kvalitén. Modigo har mottagningar i Göteborg, Lund, Stockholm och Sundsvall. Vår VD/verksamhetschef och samtliga enhetschefer är psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet. Våra värderingar – kvalitet, medmänsklighet och mod beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete.

Vi växer och söker ofta ytterligare psykologer för att arbeta med neuropsykiatriska utredningar, helst av både barn och vuxna. Vi arbetar under devisen ”Frihet under ansvar” vilket innebär att du kommer ha stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation. En stor del av ditt arbete kan du, om du så önskar, förlägga i hemmet. Våra psykologer har regelbunden handledning och vi har goda möjligheter till utveckling.

Vi söker medarbetare som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna är nödvändigt. Du arbetar självständigt, är kreativ och vill vara med och bidra till en positiv utveckling av verksamheten.

Om du har några frågor, kontakta vår HR-chef My Salling via 0708-635416. Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se och skriv ”Psykolog och den/de orter du är intresserad av att arbeta på” i ämnesraden i mailet. Välkommen med din ansökan!