Arbeta med oss

Modigo söker utredande psykologer till våra mottagningar i Göteborg och Lund

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Är du kreativ och vill ha stor påverkan på hur du ska göra dina utredningar och arbeta med dina patienter? Drivs du av att göra neuropsykiatriska utredningar med hög kvalité? Vill du jobba på ett företag med fria arbetstider, tydliga mål och med möjlighet till bonus? Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade, erfarna och skickliga kollegor.

Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar av barn, ungdomar och vuxna, samt med psykologisk behandling. Modigo har mottagningar i Lund, Stockholm, Sundsvall samt Göteborg och kommer till hösten att öppna en mottagning i Malmö. Modigo arbetar alltid med evidensbaserade metoder.

Modigos VD, verksamhetschef samt enhetschefer är alla psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet, samt erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. Som psykolog kommer du att arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna. Vi arbetar under devisen "Frihet under ansvar" vilket innebär att du kommer ha stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation. En stor del av ditt arbete kan du, om du så önskar, förlägga i hemmet.

Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar eller erfarenhet av behandling av patienter med neuropsykiatriska svårigheter är ett krav. Du arbetar självständigt, är kreativ och kan bidra till en positiv utveckling av verksamheten.
Om du har några frågor kring tjänsten så kontakta vår HR-chef My Salling på telefonnummer 0731-403340. Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se

Glöm inte att skriva i din ansökan vilken eller vilka orter du vill arbeta i.
Är du intresserad av att arbeta på våra mottagningar i Sundsvall eller Stockholm är du välkommen att skicka in en spontanansökan!