NPF för företagshälsor

Är företagshälsan där du jobbar – eller era kunder – i behov av tjänster och kunskap om NPF i arbetslivet? Då har du kommit rätt. Modigo har specialistkunskap inom neuropsykiatri och är associerad samarbetspartner till Sveriges företagshälsor. Här läser du om hur vi kan hjälpa er!

Våra tjänster

ADHD, autism och andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) uppmärksammas alltmer i arbetslivet. Därmed växer även efterfrågan på stöd och hjälp för medarbetare med NPF med målet att de ska må bra och prestera på arbetsplatsen.

Till Modigo kan företagshälsovården vända sig för:

  • Utredning och screening för patienter vid misstanke om bakomliggande neuropsykiatrisk problematik såsom ADHD/ADD eller autism.
  • Medicinsk behandling vid ADHD/ADD och psykologisk behandling och stöd.
  • Ökad kunskap om ADHD och annan NPF i arbetslivet. För företagshälsovård och arbetsgivare – såsom chefer och HR-medarbetare – skräddarsyr vi utbildningar och föreläsningar. Ämnen kan exempelvis vara ”ADHD och autism på arbetsplatsen”, ”Grundkurs om neuropsykiatriska tillstånd” eller ”Verktyg och förhållningssätt för att möta personer med NPF”.
  • Handledning i specifika ärenden. Tjänsten riktar sig exempelvis till chefer inom era kundföretag som har medarbetare med NP-problematik.
  • Konsultation med specialistläkare i psykiatri för vårdpersonal. Bollplank i komplicerade patientärenden.

 

Kontakta oss

Behöver ni hjälp eller en partner inom NP-området? Varmt välkommen att kontakta Modigos affärsansvariga Camilla Rolander på camilla.rolander@modigo.se eller 070-988 58 18.

Modigo är associerad samarbetspartner till Sveriges Företagshälsor för 2023.

Kort om Modigo

  • Specialister inom ADHD/ADD och autism. Till oss kommer patienter för neuropsykiatriska utredningar samt behandling, rådgivning, föräldrastöd med mera. Årligen genomför vi cirka 5 000 neuropsykiatriska utredningar.
  • Mottagningar i fyra städer. Vi driver i dagsläget centralt belägna mottagningar i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall samt arbetar digitalt. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner runt om i Sverige.
  • Erfarna medarbetare. Vi är arbetsplats för cirka 100 psykologer, specialistläkare och administrativ medarbetare som varje dag möter våra patienter med kompetens och medmänsklighet.
  • Kärnvärden i fokus. Allt arbete hos oss utgår från våra tre kärnvärden: kvalitetmedmänsklighet och mod. Vi brinner för högkvalitativ och tillgänglig vård.
  • Grundat av psykologer. Modigo är en privat vårdgivare som grundats av psykologer. Sedan november 2021 är vår huvudägare företagsgruppen Broviken som investerar långsiktigt i nordiska tjänsteföretag.

Kontakta oss!

Du är varmt välkommen att kontakta Modigos kundansvariga Camilla Rolander på camilla.rolander@modigo.se eller 070-988 58 18. Berätta gärna vad ni behöver hjälp med, så återkommer vi till dig med förslag på upplägg och offert. Du kan kan också kontakta oss via formuläret nedan.

Genom att skicka meddelandet godkänner jag att ni hanterar mina uppgifter enligt Modigos personuppgiftspolicy