Våra mottagningar

Våra trivsamma mottagningar finns i Göteborg, Stockholm, Lund, Sundsvall och Östersund. Hitta din mottagning via vår karta eller välj bland våra mottagningar. Våra telefontider är helgfri måndag till fredag kl 8–9:30 och 13–14. Du når oss på telefon: 010 – 440 61 10 . Sommartider v 29-30. Den 15-26 juli har vi telefontid 08:00-9:30, ingen eftermiddagstid. Välkommen!

Sommartider!

Vi på Modigo har öppet som vanligt i sommar med undantag för vecka 29 och 30 (15–26 juli) då våra mottagningar har stängt för patientbesök och vi enbart har telefontid på morgonen, måndag-fredag kl 08:00–09:30. Det kan också hända att du får vänta lite längre än vanligt på svar från oss i sommar, då vi turas om att ha semester. Vi hoppas på tålamod och förståelse. Återhämtning är viktigt för oss alla. Glad sommar!

Psst. Du har väl inte missat våra sommartips för en njutbar sommar med NPF i familjen?

Hitta på kartan

Här finns Modigos mottagningar.

Välj mottagning

Göteborg

Otterhällegatan

Besöks- och postadress
Otterhällegatan 1
411 18 Göteborg

Praktisk information

 • Hitta hit: Modigo finns i samma byggnad som restaurangen Fiskekrogen, runt hörnet till vänster från ingången till restaurangen. Sök på Modigo som efternamn i porttelefonen och ring upp till mottagningen som öppnar entrédörren åt er. Dörren öppnas inåt. Modigo ligger på våning 4 och det finns hiss.
 • Parkering:  Modigo har ingen egen parkering. Det finns dock parkeringsplatser längre fram på Otterhällegatan, med cirka 5 minuters gångavstånd till mottagningen. Det finns också flera parkeringshus/större parkeringar i närheten: Kungsgaraget, Pedagogen, Nordstans parkeringshus, Skeppsbron, Casinot och Operan. Det tar cirka 5–10 minuter att gå från dessa till vår mottagning.
 • Tåg och kollektivtrafik: Göteborg centralstation ligger 10-15 minuters promenad från mottagningen. Närmaste buss- och spårvagnshållplats är Domkyrkan eller Stenpiren.
 • Hotell och restauranger: Modigo ligger centralt i Göteborg och har flertalet hotell, restauranger och caféer i nära anslutning till mottagningen.

Några av våra medarbetare i Göteborg

Anna, enhetschef Göteborg

Anna är legitimerad psykolog och har flera års erfarenhet av arbete med barn och familjer, både inom vården och i skolan. Hon har arbetat med såväl utredning som behandling, föräldrastöd och handledning. Har också arbetat som projektledare inom en statlig skolmyndighet.

Ewa, leg. läkare

Ewa är legitimerad läkare och specialistläkare inom barnpsykiatri. Ewa har lång erfarenhet från att möta barn, ungdomar och föräldrar inom psykiatrisk vård, utredningar och behandling. Hon är även engagerad i ADHD Care.

Mikael, leg. psykolog

Mikael är leg. psykolog och specialist inom klinisk barn- och ungdomspsykologi. Arbetat med barn och ungdomar sedan 2005 inom verksamheter som BVC, BUP och inom olika skolors elevhälsor.

Kamilla, leg. psykolog

Kamilla är leg. psykolog sedan 2005 och specialist i klinisk psykologi med inriktning psykologisk behandling och psykoterapi. Kamilla har mestadels arbetat med barn, ungdomar och föräldrar på BUP, Primärvården, Barnmedicin, SiS och privat verksamhet.

Anders, leg. läkare

Anders är leg läkare och specialist i vuxenpsykiatri sedan 2004. Arbetat som överläkare i de flesta psykiatriska subspecialiteter. Är terapeututbildad inom KBT. Har de senaste dryga 5 åren arbetat uteslutande med utredningar av ADHD och autism.

Joachim, leg. psykolog

Joachim är leg. psykolog och specialist i neuropsykologi. Han har utrednings- och behandlingserfarenheter (KBT) från både primärvården, BUP och vuxenpsykiatrin.

Lisa, leg. psykolog

Lisa är legitimerad psykolog med särskilt intresse för neuropsykologi. Hon har mångårig erfarenhet av utrednings- och behandlingsarbete inom vuxenpsykiatri och neurosjukvård. Lisa har erfarenhet av behandling både individuellt samt i grupp.

Lund

Trollebergsvägen 5

Besöks- och postadress
Trollebergsvägen 5
222 29 Lund

Praktisk information

Använd porttelefon.

Parkeringar i närheten:

 • Aimo Park på Gasverksgatan 7,
 • Parkeringshuset Svane på Gasverksgatan 12 samt
 • Klosterhagen på Västra stationstorget

 

Några av våra medarbetare i Lund

Jenny, enhetschef Lund

Jenny är leg psykolog och specialist i neuropsykologi. Hon har lång erfarenhet av arbete inom BUP gällande både neuropsykiatriska utredningar och psykologisk behandling av barn och unga. Jenny har tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling samt befattningar i ledande positioner.

Tanja, leg. psykolog

Tanja har arbetat inom skola, vuxenpsykiatri, barn- och ungdomshabilitering samt för privat vårdgivare. Hon har både arbetat med behandling och utredning och hennes intresse vilar tungt i barn och ungdomar med neuropsykiatriska svårigheter och i utbildning.

Ebba, leg. psykolog

Ebba är legitimerad psykolog och har mångårig erfarenhet av att arbeta med utredning och behandling av barn, ungdomar och vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar inom barn- och ungdomspsykiatri, skola och vuxenpsykiatri.

Camilla, medicinsk sekreterare

Camilla är medicinsk sekreterare i Lund med lång erfarenhet av yrket. Tidigare har hon arbetat inom sjukhusvården, primärvården och psykiatrin/habiliteringen.

Olof, leg. läkare

Olof är leg. läkare och specialist i barn och ungdomspsykiatri. Hanhar arbetat med barnpsykiatrisk behandling och utredning i såväl öppenvård som slutenvård.  Förutom Modigo så är Olof även engagerad i ADHD Care.

Viktor, leg. psykolog

Viktor är legitimerad psykolog med gedigen erfarenhet från vuxenpsykiatri. Han har intresserat sig särskilt för utredning och psykologisk behandling av ADHD.

Östersund

Centrala Östersund

Besöks- och postadress
Modigo tar emot patienter på två adresser i centrala Östersund

Vid telefonkontakt, välj knappval ”Sundsvall”. Vår administration för Östersund sitter i Sundsvall.

Några av våra medarbetare i Östersund

Kristina, enhetschef Sundsvall

Kristina är leg. psykolog och enhetschef för Modigo i Sundsvall. Hon har lång erfarenhet av utredning och behandling av barn och unga och har tidigare arbetat som psykolog inom förskola, skola, MVC/BVC och BUP. Kristina är under specialistutbildning inom klinisk barn- och ungdomspsykologi.

Anna, leg. psykolog

Anna är leg. psykolog och har lång erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av båda barn och vuxna. Har tidigare arbetat inom BUP, vuxenpsykiatri och BUMM (barn och ungdomsmedicinsk mottagning). Erfarenhet av psykologisk behandling (KBT) av vuxna och barn.

Anette, medicinsk sekreterare

Anette är medicinsk sekreterare. Anette har många års erfarenhet av arbete inom vården. Anette träffar du på Modigo i Sundsvall.

Stockholm

Odengatan

Besöks- och postadress
Odengatan 69
113 22 Stockholm

Praktisk information

 • Hitta hit: Modigo finns i Läkarhuset vid Odenplan i centrala Stockholm. Att gå från Stockholm central till oss tar cirka 20 minuter.
 • Resa kollektivt: Odenplan är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Exempelvis kan du ta tunnelbanan till station Odenplan eller pendeltåget till station Stockholm Odenplan. Det finns också många bussar som går förbi. Reseplanerare hittar du här:  https://sl.se/
 • Parkering: I närheten finns flera parkeringsgarage, såsom Odenplansgaraget,  P-hus Riddarsporren och Loka brunn garage. Man kan också parkera på gatan, men det kan vara svårt att hitta plats. Vi rekommenderar att du planerar in minst 30 minuter för att leta parkering. En annan möjlighet är att parkera billigare utanför stan och ta pendeltåget eller tunnelbanan den sista biten. Stockholms stad tipsar om billiga infartsparkeringar här: https://www.stockholmparkering.se/parkeringar/bil/infartsparkeringar/

Några av våra medarbetare i Stockholm

Lina, enhetschef Stockholm

Lina är leg. psykolog och enhetschef. Hon är under specialistutbildning inom neuropsykologi. Lina har tidigare arbetat som psykolog inom BUP, primärvården och inom den privata vården. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med neuropsykiatriska utredningar och psykologisk behandling av både barn och vuxna.

Susanne, medicinsk sekreterare

Susanne är utbildad medicinsk sekreterare och arbetar på Modigos mottagning i Stockholm. Tidigare var hon förlagsredaktör med 20 års erfarenhet av yrket.

Jacob, leg. psykolog

Jacob har sedan 2010 arbetat med neuropsykiatriska utredningar gällande barn och vuxna, men även arbetat med behandling inom barn- och ungdomspsykiatri, företagshälsovård samt elevhälsa.

Madeleine, leg. psykolog

Madeleine är leg. psykolog och under specialistutbildning inom neuropsykologi. Hon har länge arbetat inom vuxenpsykiatrin med neuropsykiatriska utredningar, psykologisk behandling, samt utbildning för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Sundsvall

Trädgårdsgatan

Besöks- och postadress
Trädgårdsgatan 18
852 31 Sundsvall

Praktisk information

 • Modigos mottagning ligger bredvid hemslöjdsbutiken Made in Medelpad och mittemot Kinarestaurang Canton.
 • Tåg: Närmaste station är Sundsvall centralstation. Västra station ligger längre bort.
 • Parkering. Parkering finns runtom i stan men parkeringstiden är endast två timmar och det är svårt att hitta ledig plats. Det finns två parkeringshus, båda ligger lika långt ifrån mottagningen: Parkeringshus City-P,  vid ån, och Parkeringshus Stuvaren, mittemot järnvägsstationen.
 • Hotell: Från vår mottagning är det gångavstånd till hotellen i centrum. Det finns hotell i alla prisklasser.

Några av våra medarbetare i Sundsvall

Kristina, enhetschef Sundsvall

Kristina är leg. psykolog och enhetschef för Modigo i Sundsvall. Hon har lång erfarenhet av utredning och behandling av barn och unga och har tidigare arbetat som psykolog inom förskola, skola, MVC/BVC och BUP. Kristina är under specialistutbildning inom klinisk barn- och ungdomspsykologi.

Håkan, leg. psykolog

Håkan är legitimerad psykolog. Har lång erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn och vuxna. Håkan arbetar också med psykologisk behandling med inriktning KBT.

Anna, leg. psykolog

Anna är leg. psykolog och har lång erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av båda barn och vuxna. Har tidigare arbetat inom BUP, vuxenpsykiatri och BUMM (barn och ungdomsmedicinsk mottagning). Erfarenhet av psykologisk behandling (KBT) av vuxna och barn.

Anette, medicinsk sekreterare

Anette är medicinsk sekreterare. Anette har många års erfarenhet av arbete inom vården. Anette träffar du på Modigo i Sundsvall.

Anders, leg. läkare

Anders är leg läkare och specialist i vuxenpsykiatri sedan 2004. Arbetat som överläkare i de flesta psykiatriska subspecialiteter. Är terapeututbildad inom KBT. Har de senaste dryga 5 åren arbetat uteslutande med utredningar av ADHD och autism.