För försäkrings-bolag

Representerar du ett försäkringsbolag som erbjuder vårdtjänster inom psykologi och psykiatri? Välkommen till Modigo!

Våra tjänster

Modigo är en vårdgivare med verksamhet inom psykiatrin. Vi levererar tjänster till försäkringsbolag som erbjuder försäkringar där psykologi och psykiatri ingår, såsom psykologisk behandling och neuropsykiatriska utredningar.

 

Kontakta oss

Är du intresserad av ett samarbete? Varmt välkommen att kontakta Modigos affärsansvariga Camilla Rolander på camilla.rolander@modigo.se eller 070-988 58 18 för ett förutsättningslöst samtal.

Kort om Modigo

  • Specialister inom ADHD/ADD och autism. Till oss kommer patienter för neuropsykiatriska utredningar samt behandling, rådgivning, föräldrastöd med mera. Årligen genomför vi cirka 5 000 neuropsykiatriska utredningar.
  • Mottagningar i fyra städer. Vi driver i dagsläget centralt belägna mottagningar i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall samt arbetar digitalt. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner runt om i Sverige.
  • Erfarna medarbetare. Vi är arbetsplats för cirka 100 psykologer, specialistläkare och administrativ medarbetare som varje dag möter våra patienter med kompetens och medmänsklighet.
  • Kärnvärden i fokus. Allt arbete hos oss utgår från våra tre kärnvärden: kvalitetmedmänsklighet och mod. Vi brinner för högkvalitativ och tillgänglig vård.
  • Grundat av psykologer. Modigo är en privat vårdgivare som grundats av psykologer. Sedan november 2021 är vår huvudägare företagsgruppen Broviken som investerar långsiktigt i nordiska tjänsteföretag.