Modigos psykiatriska mottagning flyttar till nya lokaler i Göteborg

Vårdgivaren Modigo växer och öppnar psykiatrisk mottagning i nya, större lokaler i Göteborg, på Otterhällegatan 1. Modigo är sedan tidigare etablerade i Göteborg samt i Stockholm, Lund och Sundsvall. Den nya mottagningen är ett led i att fortsätta erbjuda neuropsykiatriska utredningar och lättillgänglig, högkvalitativ behandling till fler patienter runt om i hela Sverige, såväl barn och ungdomar som vuxna.

Modigo värnar om barn, unga och vuxna med NPF i hela Sverige. Vårdgivaren utreder och behandlar neuropsykiatriska tillstånd och kan ta emot patienter från hela landet. För att kunna möta patienterna där de befinner sig i livet, erbjuder Modigo en sammanhållen utredning under två dagar för alla som bor långt ifrån en av vårdgivarens mottagningar. Under pandemin kan vissa uppföljande moment i utredningen ske digitalt, i enlighet med regler och kvalitetskrav.

”Vi är ett 20-tal psykologer, läkare och medicinska sekreterare som möter våra patienter för neuropsykiatriska utredningar och behandling i Göteborg. Jag är stolt över våra medarbetare och den nya, fina mottagningen då efterfrågan på utredningar från patienter är stor i Västra Götaland, säger Caroline Byström, vd Modigo AB.

Modigo arbetar på uppdrag från Västra Götalandsregionen.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Caroline Byström, vd Modigo AB, Caroline.bystrom@modigo.se, 010-440 61 10

 

Tillbaka till alla nyheter