Ny chef för Modigos verksamhet i Stockholm

Lina Wester Gottlieb började den 11 januari 2021 som enhetschef för Modigo Stockholm. I likhet med Modigos övriga enhetschefer är hon legitimerad psykolog med lång erfarenhet av neuropsykiatri.

Lina har arbetat med neuropsykiatriska utredningar för barn och vuxna, från små barn till pensionärer. Hon har en KBT-inriktning och erfarenhet av psykologisk behandling inom BUP samt med barn och vuxna inom första linjens psykiatri. Lina vidareutbildar sig även till specialist inom neuropsykologi.

Jag brinner för neuropsykiatri och tycker att det är intressant att se hur det kan ta sig uttryck i olika åldrar och bland kvinnor respektive män. Neuropsykiatriska utredningar är en terapeutisk process där ett pedagogiskt perspektiv alltid är viktigt för att fånga upp patienten och guida honom eller henne genom processen. Jag ser fram emot att, tillsammans med Modigos kompetenta medarbetare, bidra till en god vård och ett respektfullt bemötande av våra patienter, säger Lina Wester Gottlieb.

Vi välkomnar Lina som ett starkt tillskott till vår verksamhet i Stockholm. Modigo fortsätter att vara en attraktiv arbetsgivare för psykologer i Sverige och en bra ledare som Lina är av högsta prioritet för oss, säger Caroline Byström, vd Modigo AB.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Caroline Byström, vd Modigo AB, caroline.bystrom@modigo.se, 010-440 61 10

 

 

Modigo Group är en svensk, psykiatrisk vårdkoncern specialiserad på utredning och behandling inom neuropsykiatri. Sedan 2014 har Modigo AB avtal med ett flertal regioner samt mottagningar i Göteborg, Lund, Stockholm och Sundsvall. Vårdkoncernen är med sina drygt 100 medarbetare en av Sveriges ledande vårdgivare inom specialistpsykiatri. På Modigo arbetar erfarna, legitimerade psykologer, psykiatriker, medicinska sekreterare och administratörer för att patienterna alltid ska få ett flexibelt och individanpassat bemötande och en evidensbaserad vård med hög kvalitet.

Modigo Group erbjuder neuropsykiatriska utredningar, psykologisk och medicinsk behandling inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt en digital specialistklinik för medicinsk behandling inom ADHD. Verksamheten bedrivs genom dotterbolagen Modigo AB och ADHD Care by Modigo AB.

 

Tillbaka till alla nyheter