Modigo i Sundsvall


Modigo i Sundsvall finns i ljusa och trivsamma lokaler på Rådhusgatan 35. Vi har en egen ingång strax till höger om husets huvudingång. Här arbetar läkare och psykologer med ett genuint intresse för dig som individ. Vi erbjuder både neuropsykiatriska utredningar och psykologisk behandling. Här är väntetiderna korta, välkommen med din ansökan.

Region Västernorrland har infört remisskrav gällande neuropsykiatriska utredningar, se "Här kan du läsa detaljerad information om remisskraven för dig som bor i någon av dessa regioner" under fliken "Vill du komma till oss?". Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta oss.
Är du drabbad av remisskrav? Modigo utför även privatfinansierade NPF-utredningar i förekommande fall. Vill du veta mer gällande denna möjlighet vänligen hör av dig till oss via mail.

Individuell KBT-behandling
Nu har vi i Sundsvall återigen möjlighet att ta in fler patienter för KBT-behandling. Tveka inte att skicka in en egenanmälan för bedömning!

Nytt på Modigo Sundsvall
Vi kan nu erbjuda basutredning för barn för att kartlägga barnets intellektuella resurser, adaptiv förmåga och mående. Detta görs med standardiserade tester, skattningar och intervjuer med barnets vårdnadshavare, samt berörd (för-)skolpersonal. Vi behöver inte remiss, du ansöker genom att fylla i Egen vårdbegäran (kryssa i basutredning). Har du frågor kring basutredning så är du välkommen att kontakta oss.

Telefon: 010-440 61 10


Kontaktuppgifter

Besöksadress
Rådhusgatan 35
852 32 Sundsvall
Tfn: 010-440 61 10
E-post: sundsvall@modigo.se

Postadress
Modigo AB
Rådhusgatan 35
852 32 Sundsvall

Telefontid
Måndag–fredag 08.00-10:00 och 13:00-15:00.


Vi på Modigo Sundsvall