SPECIALISTER INOM NEUROPSYKIATRISK UTREDNING & BEHANDLING

Vi möter dig där du är och väg­leder dig framåt

Vi utgår från dina utmaningar och var du befinner dig i livet. Det är där vi möts och hjälper dig framåt till där du vill vara.

Hos oss finns över 100 erfarna psykologer och läkare som hjälper dig framåt.

Så söker du till oss

Så kan vi hjälpa dig

För barn

Vi har stor erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar hos barn med misstanke om exempelvis ADHD eller autism. Vi erbjuder även behandling och stöd.

Tjänster för barn

För vuxna

Vi erbjuder utredningar för vuxna med misstanke om exempelvis ADHD eller autism. Hos oss kan du och anhöriga även få behandling och stöd.

Tjänster för vuxna

För företag & skolor

Med ett brett nätverk av kompetenser kan vi erbjuda handledning, utbildning och utredningar för dig som i din yrkesroll kommer i kontakt med personer med neuropsykiatrisk problematik.

Tjänster för företag

God jul och gott nytt år!

Under jul- och nyårshelgerna är många av Modigos medarbetare på välförtjänt ledighet. Därför kan du få vänta något längre på svar från oss. Under perioden 22–29 december svarar vi i telefonen kl 8–9:30, ingen telefontid på eftermiddagen. Kontaktuppgifter till oss hittar du här.

Vi önskar våra patienter, anhöriga, uppdragsgivare, samarbetspartners och alla andra en riktigt god jul och gott nytt år!

Tips för en härlig, NPF-anpassad jul hittar du här:
God jul med ADHD/ADD eller autism i familjen

Aktuellt – sök privat utredning vid misstanke om ADHD/ADD/autism

Du vet väl att du kan söka privatbetald neuropsykiatrisk utredning på Modigo? Då behöver du ingen remiss från annan vårdgivare och kan komma igång snabbt. Våra erfarna psykologer och läkare har tid för dig. Vi tar emot både vuxna och barn.

Läs mer och sök utredning:
– För vuxna
– För barn

Så tycker våra patienter

Vi är glada och stolta över fina omdömen från våra patienter. Ta del av flera resultat här.

Patientenkäter hösten 2023

Aretha, Stockholm

”Mycket nöjd med utredning på Modigo Stockholm. Det var första gången någonsin som jag upplevde att vården frågade och lyssnade nyfiket istället för att bara ifrågasätta det jag säger. Valde att resa dit pga att jag kunde få utrednings tid mkt snabbare är hemma. Det var jobbigt att tokfokusera på allt som inte funkar, så det är nog klokt att inte ha annat inplanerat före och efter. Jag var väldigt låg i en vecka efter att ha insett hur stora svårigheter jag faktiskt har.”

Chris, Göteborg

”Vi var på Modigo. Väldigt bra bemött där och både läkare och psykolog som togs in har jobbat med barn. Kändes bra för mig som förälder”

Patrik, Lund

”Vår son är utredd på Modigo i Lund. Vi fick en heldag med psykolog. Först intervjuades vi föräldrar i en timme, sonen satt i väntrum utanför. Därefter genomgick sonen tester och samtal, då satt vi utanför och väntade. Det tog ca 5 timmar med regelbundna pauser och lunchrast. Att bli heldagsutredd funkade fint på vår son, psykologen var fantastisk med honom. Lugn och behaglig miljö utan massa intryck.”

Ebba, Lund

”Har gjort en ADHD-utredning på Modigo i Lund i slutet av förra året och är glad och tacksam över det otroligt proffsiga bemötandet och personalens förmåga att hålla isär alla mina andra diagnoser som ME/CFS, dyslexi och tidigare utmattningssyndrom.”

Marika, Sundsvall

”Jag gjorde min utredning på Modigo i Sundsvall för ca 1 år sedan. Finns ingenting att förbereda sig på, det bästa är att komma helt oförberedd och ta det som det kommer för att minimera risken att resultatet blir påverkat. Dom var jättebra, otroligt empatiska personer som jag träffade. Lyssnade utan att förminska eller förvränga, förstod när det blev lite snurrigt och förklarade alla moment på ett bra sätt och gick inte vidare innan dom fått klart att jag förstått instruktionerna.”

Senaste nyheterna

Öppen föreläsning för psykologer och läkare

Läs nyheten ⟶

För skola/elevhälsa: Att arbeta med (inte mot) NP-hjärnan

Läs nyheten ⟶

Modigo i Madrid!

Läs nyheten ⟶

Tjänsten är inte till för att användas vid situationer som kräver akut sjukvård. I sådana situationer ska du kontakta 112 eller omedelbart uppsöka akutmottagning vid närmaste sjukhus.